Wil je meer informatie?

Rob van der Krogt

Rob van der Krogt,

Projectmanager

Mail

rob.vanderkrogt@tno.nl

De tweejaarlijkse InnovatieExpo is de katalysator van InnovatieX en informeert, inspireert en activeert deelnemers om bij te dragen aan de innovatiekracht van Nederland. Tijdens de InnovatieExpo worden innovaties verbeeld en – door verbinding van kennis, beleid, markt en maatschappij – versneld. De InnovatieExpo draagt bij aan opschaling, samenwerking en financiële ondersteuning van innovaties voor een leefomgeving in transitie.

De Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO, is ook aanwezig met BRO 3D. We laten samen met CBS, het Kadaster, Zicht op Nederland, Geonovum, Wageningen Environmental Research (WENR), de kracht zien van samenwerken aan het datafundament voor de fysieke leefomgeving. Iedereen moet data kunnen vinden, gebruiken en begrijpen. We laten zien wat de waarde is van 3D voor een integrale ruimtelijke ordening van boven- en ondergrond. We halen ook graag ideeën op voor verbetering van onze producten en beleid. Dit alles doen we in onze stand interactief en door middel van beleving.

Aanmelden

Werk jij bij een bedrijf, kennisinstelling, maatschappelijke organisatie of overheidsorgaan en draag je bij aan baanbrekende innovaties in de fysieke leefomgeving? Richt je je daarbij op de energie-, grondstoffen-, circulaire-, landbouw- en voedsel-, en ruimtelijke transities, of liefst een combinatie daarvan? Meld je dan snel aan voor de InnovatieExpo en bereid je voor op een dag vol innovatie, interactie en impact.

Zie ook