Werken bij de Geologische Dienst Nederland

De Geologische Dienst Nederland is onderdeel van TNO. In onze dienst werken onder meer geologen, hydrologen, ontwikkelaars van ondergrondmodellen en specialisten op IT-gebied; in totaal meer dan 250 medewerkers. Eén ding hebben we allen gemeen: een fascinatie voor de wereld onder onze voeten en de ambitie om deze wereld tot in detail te leren kennen. Onze kennis koppelen we aan het uitvoeren van onderzoek en het geven van advies op het gebied van duurzame energie, delfstoffenwinning, waterbeheer, ruimtelijke ordening en infrastructuur. De werkzaamheden strekken zich uit vanaf het maaiveld en de zeebodem tot ongeveer zes kilometer diepte.

Organisatie

Werken bij de Geologische Dienst Nederland, betekent dat je werkt bij TNO. In 2021 verkozen tot aantrekkelijkste werkgever van Nederland. TNO en dus ook de Geologische Dienst Nederland biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen. En dat alles met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. TNO ontdekken of meer weten over onder meer onze arbeidsvoorwaarden en selectieprocedure? Check het op TNO als werkgever | TNO.

Vacatures

Wil je werken in onze organisatie? Dat kan onder meer op het gebied van ondergrondmodellering, grondwateronderzoek en geo-ICT. Onze vacatures vind je via de pagina Werken bij TNO op de website van TNO. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor stages of afstuderen, bekijk dan de pagina Stages en afstudeeropdracht op de website van TNO.

Talents of TNO

Lees het persoonlijk verhaal van onze collega’s die werken bij de Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO.

“LATEN WE LUISTEREN NAAR WAT DE AARDE ONS TE VERTELLEN HEEFT”

Romée Kars en haar collega-onderzoekers van de Geologische Dienst Nederland brengen met geomodelling de Nederlandse ondergrond in kaart. Dat is inspirerend werk, want wat is er interessanter dan de aarde, de basis van alles? Lees meer >

“WE MOETEN WETEN WAT ER ONDER ONZE VOETEN GEBEURT”

Stefanie Bus is geohydroloog. Met haar onderzoek voorziet ze besluitvormers van data en inzichten die nodig zijn om ons land weerbaar te maken tegen aanhoudende droogte en andere klimaatveranderingen. Lees meer >

Vragen of meer informatie?

Voor algemene vragen over onze vacatures, neem contact op met onze recruiter via onderstaande blauwe knop met het label ‘mail direct’.