Verzendbeleid

Verzendkosten

Voor verzendkosten houden wij voor Nederland de volgende tarieven aan:

  • Brievenbuspakje 0-2kg: 4,15 euro
  • Pakket 3-10kg: 6,95 euro
  • Pakket > 10kg; 13,20 euro

Verzenden buiten Nederland

Wij leveren op dit moment alleen in Nederland. Voor bestellingen buiten Nederland kan contact opgenomen worden met de GDN Servicedesk via de contactpagina of bel ons op telefoonnummer 088 – 8664 300.

Levertijden

De levertijd van een bestelling is 3 à 5 werkdagen. Indien de gestelde levertijd niet gehaald wordt, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Retourbeleid

Voldoen de geleverde goederen niet aan je verwachting?

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je product(en) de tijd om jouw bestelling te controleren en er voor te kiezen om de koop te annuleren, mits het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit kan zonder opgave van reden, wij waarderen het echter wel als je een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden.

Bedenktijd/Herroepingsrecht:

Bij een aankoop via een webwinkel heb je altijd de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start vanaf het moment dat jouw aankoop is afgeleverd. Binnen deze periode kun je de aankoop zonder reden annuleren.

Wat moet ik doen bij retourneren?

Wil je de bestelling om welke reden dan ook terugsturen? Binnen de wettelijke bedenktijd kun je het artikel aan ons retourneren. Wanneer je een aankoop wilt retourneren, is het belangrijk dat je ons dit binnen de bedenktermijn laat weten. Hiervoor kun je contact opnemen met de GDN Servicedesk via de contactpagina of bel ons op telefoonnummer 088 – 8664 300.

Het product dient ten alle tijden schoon, ongebruikt, compleet en indien redelijkerwijs mogelijk retour gezonden te worden in de (onbeschadigde) orignele verpakking. Je maakt geen kosten voor het retourneren indien er sprake is van garantie; terugsturen is dus niet altijd gratis.

Terugbetaling na retour

Na correct ontvangst van de geretourneerde artikelen, ontvang je een creditnota van ons. Het aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen op het bankrekeningnummer waarmee besteld is teruggestort.